Akcija Ubuntu LoZe Srbije i System 76

system76Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo saradnju naše zajednice sa System 76, renomiranim proizvođačem hardvera čije uređaje pokreće Ubuntu operativni sistem. Od danas je naša zajednica na listi lokalnih zajednica preko kojih možete doći lako i na zanimljiv način do Ubuntu nalepnica. System 76 će Ubuntu Srbija snabdevati promotivnim materijalom u vidu nalepnica koje ćemo mi podeliti svim zainteresovanim domaćim ljubiteljima  Ubuntu operativnog sistema i Linuksa kroz zanimljivu akciju.

Da biste dobili dve nalepnice Ubuntu i još dve nalepnice za super taster kružnog oblika potrebno je da: pošaljete pismo i da u kovertu stavite praznu kovertu na kojoj ćete napisati vašu adresu i nalepiti poštansku marku na tu praznu kovertu. Potom ćemo vam u kovertu sa vašom adresom spakovati nalepnice i poslati. Akcija traje dokle god ima zainteresovanih i dokle god ima zaliha!

Pisma možete poslati na adresu:
Ladislav Urošević
Miška Jovanovića 44
11000 Beograd

Sa nestrpljenjem očekujemo vaša pisma!


System 76 je proizvođač laptop, desktop i server računara na kojima je fabrički instaliran Ubuntu operativni sistem. Osim pažljivo biranih materijala tokom sklapanja svojih uređaja, podešavanje hardevera i operativnog sistema zarad odličnih performansi, ova kompanija takođe pruža i profesionalnu tehničku podršku. System 76 je Srebrni partner Ubuntu projekta.

Više o listi zajednica i akciji na https://www.system76.com/community/stickers

Stranica System 76

Veliko hvala System 76 na saradnji i ovoj lepoj akciji!

We would like to thank System 76 company for a cooperation and a wonderful action they provided for our local fans of Ubuntu operating system. Thanks a lot!

 

 

Zabeleži (bookmark) permalink.