Акција Ubuntu ЛоЗе Србије и System 76

system76Великo нам је задовољство да објавимо сарадњу наше заједнице са System 76, реномираним произвођачем хардвера чије уређаје покреће Ubuntu оперативни систем. Од данас је наша заједница на листи локалних заједница преко којих можете доћи лако и на занимљив начин до Ubuntu налепница. System 76 ће Ubuntu Србија снабдевати промотивним материјалом у виду налепница које ћемо ми поделити свим заинтересованим домаћим љубитељима  Ubuntu оперативног система и Линукса кроз занимљиву акцију.

Да бисте добили две налепнице Ubuntu и још две налепнице за супер тастер кружног облика потребно је да: пошаљете писмо и да у коверту ставите празну коверту на којој ћете написати вашу адресу и налепити поштанску марку на ту празну коверту. Потом ћемо вам у коверту са вашом адресом спаковати налепнице и послати. Акција траје докле год има заинтересованих и докле год има залиха!

Писма можете послати на адресу:
Ладислав Урошевић
Мишка Јовановића 44
11000 Београд

Са нестрпљењем очекујемо ваша писма!


System 76 је произвођач лаптоп, десктоп и сервер рачунара на којима је фабрички инсталиран Ubuntu оперативни систем. Осим пажљиво бираних материјала током склапања својих уређаја, подешавање хардевера и оперативног система зарад одличних перформанси, ова компанија такође пружа и професионалну техничку подршку. System 76 је Сребрни партнер Ubuntu пројекта.

Више о листи заједница и акцији на https://www.system76.com/community/stickers

Страница System 76

Велико хвала System 76 на сарадњи и овој лепој акцији!

We would like to thank System 76 company for a cooperation and a wonderful action they provided for our local fans of Ubuntu operating system. Thanks a lot!

 

 

Забележи (bookmark) пермалинк.