Odgovori 

Ocena teme:
  • 0 Glasova - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate Edition 1.8 Harty Hotrod
Autor Poruka
savic Nije na vezi
Član

Poruka: 188
Dao zahvalnica: 0
Dobio zahvalnica: 0 u 0 poruka
Ugled: 0
Poruka: #1
Ultimate Edition 1.8 Harty Hotrod
Je l' neko isprobao ovo? Je l' vredi skidati?
http://www.ultimateedition.info/uu/

[Izmenjeno 18-8-08 savic]
19-08-2008 01.12
Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
dr.nele Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 1,028
Poruka: #2

ja mislim da su to gluposti. uzmu ubuntu, malo promene izgled, ubace nove pakete i eto nova distribucija. bzvz. kite se tudjim perjem.
19-08-2008 01.18
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
acinic Nije na vezi
Inventar foruma

Poruka: 826
Dao zahvalnica: 13
Poruka: #3
Sarenilo
Nisu gluposti ! To je sustina slobodnog softvera,svako moze da ga menja i koristi u bilo koje svrhe ! Pitanje je samo dali to radi kako treba ! Ja sam jednom isprobao neku verziju i nije bas nesto radila kako treba.Ko ima vremena i volje moze da proba,nista ne kosta.Prenatrpan je distro programima i prilicno sareno izgleda ! Ja sam batalio da isprobavam druge distribucije posto mi je Ubuntu dovoljan,skoro mi sve radi sto mi treba . Mozda samo kad izadje nova Fedora, skinem cisto da vidim kakva je u Live rezimu i to je to ! Wink

[Izmenjeno 19-8-08 acinic]
19-08-2008 03.12
Poseti veb stranicu korisnika Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
SpreX Nije na vezi
Član

Poruka: 158
Poruka: #4

Ja sam bio koristion 1.7 verziju i prvi put mi se ubuntu srusio. Imao sam problema sa grafikom koliko se secam (gforce4). U sustini nista sto ti ne mozes sam da uradis a zatim napravis backup preko remastersys ili cega vec. 1.8 nisam isprobao jos, mislim da ni necu Wink
19-08-2008 12.13
Pronađi sve korisnikove poruke Zahvali Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori