Kako „taj Linuks“ izgleda?

U većini slučajeva kada se korisnicima drugih operativnih sistema pomene Linuks, oni pomisle da je to sistem namenjen hakerima, programerima a ne za obične korisnike. A stanje je zapravo drugačije. Na Linuksu možete igrati igrice, gledati filmove, slušati muziku, snimati desktop, obrađivati video i audio materijal, učiti i još mnogo toga! Prava lepota Linuksa dolazi od činjenice da omogućuje svakom korisniku da podesi svoj sistem baš kako on želi.

Zato smo rešili da vam prikažemo 20 najlepših Linuks desktopa (po našem izboru) članova foruma Ubuntu Srbije, iz teme Izgled desktopa 2011. Pa u slučaju da imate prijatelja koji ima gore navedeno mišljenje o Linuksu, ovaj članak će ga možda razuveriti, jer su sve slike poslali korisnici (baš kao što je to i on) a ne doterani marketing snimci.

Na forumu Ubuntu Srbije svake godine pravimo temu za prikaz svojih radnih površi. Tako je trenutno aktuelna i tema za 2012 godinu. Pogledajte i nju, a mi ćemo svakako napraviti presek i te teme kada za to dođe vreme!

Da biste uvećali sliku, kliknite na nju. Takođe, tu su i strelice za navigaciju koja vam omogućuje da se šetate kroz galeriju. Između strelica nalazi se brojčanik koji vam govori broj slike (npr. 5 / 20). Zapamtite broj slike koja vam se dopada i glasajte u izboru za naj desktop 2011 godine (anketa je sa desne strane na sajtu, sekcija „Vesti“)!

Zabeleži (bookmark) permalink.