Како „тај Линукс“ изгледа?

У већини случајева када се корисницима других оперативних система помене Линукс, они помисле да је то систем намењен хакерима, програмерима а не за обичне кориснике. А стање је заправо другачије. На Линуксу можете играти игрице, гледати филмове, слушати музику, снимати десктоп, обрађивати видео и аудио материјал, учити и још много тога! Права лепота Линукса долази од чињенице да омогућује сваком кориснику да подеси свој систем баш како он жели.

Зато смо решили да вам прикажемо 20 најлепших Линукс десктопа (по нашем избору) чланова форума Ubuntu Србије, из теме Изглед десктопа 2011. Па у случају да имате пријатеља који има горе наведено мишљење о Линуксу, овај чланак ће га можда разуверити, јер су све слике послали корисници (баш као што је то и он) а не дотерани маркетинг снимци.

На форуму Ubuntu Србије сваке године правимо тему за приказ својих радних површи. Тако је тренутно актуелна и тема за 2012 годину. Погледајте и њу, а ми ћемо свакако направити пресек и те теме када за то дође време!

Да бисте увећали слику, кликните на њу. Такође, ту су и стрелице за навигацију која вам омогућује да се шетате кроз галерију. Између стрелица налази се бројчаник који вам говори број слике (нпр. 5 / 20). Запамтите број слике која вам се допада и гласајте у избору за нај десктоп 2011 године (анкета је са десне стране на сајту, секција „Вести“)!

Забележи (bookmark) пермалинк.